Ua mafai e Saina ona maua le saoasaoa o le tamaoaiga i totonu o se taimi puupuu.O lona fa'afetai o lo'o tu'uina atu i le fa'atamaoaiga eseese o faiga fa'avae a le malo fa'alauiloa fa'avaitaimi fa'atasi ai ma le mana'o o tagata e avea ma sitiseni o se atunu'u atia'e.I le aluga o taimi, ua mafai ona faʻasolosolo malie le faʻailoga o le avea o se atunuu 'mativa' i se tasi o atunuu 'sili ona vave atiaʻe' i le lalolagi.

Saina FefaatauaigaTalafeagai

E tele fa'asalalauga fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo ma le atunu'u e faia i le tausaga atoa.O iinei e feiloai ai le au faatau ma le au faatau mai itu uma o le atunuu e feiloai ai, fai pisinisi faapea foi ma le faasalalauina o le poto taua ma faamatalaga.Ua fa’ailoa mai i ripoti o le matua’i tele ma le aofa’i o fa’afiafiaga fa’apenei o lo’o faia i totonu o Saina o lo’o fa’atupulaia pea i tausaga ta’itasi.Fefa'ataua'iga fefa'ataua'iga pisinisi i \Saina o lo'o i totonu o se faiga fa'avae.O lo'o fa'atulagaina fa'apitoa e pei o fa'atauga fa'atau atu/fa'aulufale mai e fa'atino ai fefa'ataua'iga tau maketi..

China international trade fair 2021 1

O fefa'ataua'iga pito i luga na faia i Saina e fa'apea:
1,Yiwu Fefa'ataua'igaFair: E fa'aalia ai le tele o oloa fa'atau.O nofoaga autu eseese o maketi e masani ona tumutumu e le faitau selau afe o tagata o loʻo faʻatau atu a latou oloa.E ofoina atu le 2,500 potu.
2, Canton Fair: E faʻaalia toetoe lava o ituaiga uma o oloa e mafai ona mafaufauina.E mitamita i le lesitalaina pe tusa ma le 60,000 faleoloa ma le 24,000 faʻaaliga i le vasega i le 2021. E faitau afe tagata asiasi i lenei faʻaaliga, ma e sili atu ma le afa e mai isi atunuu Asia lata ane.
3、Bauma Fair: O lenei fefa'ataua'iga fefa'ataua'iga o lo'o fa'aalia ai masini faufale, masini ma mea faufale.E tusa ma le 3,000 tagata fa'aalia ma le to'atele o tagata Saina.E faʻapotopotoina le faitau afe o tagata auai ma nisi o loʻo o mai mai le silia ma le 150 atunuu.
4、Beijing Auto Show: O lenei nofoaga e faʻaalia ai taʻavale ma mea faʻapitoa.E tusa ma le 2,000 tagata faʻaalia ma le faitau selau o afe o tagata asiasi.
5、ECF (East China Import & Export Commodity Fair): E fa'aalia ai oloa e pei o faatufugaga, meaalofa, oloa fa'atau, ie ma lavalava.E tusa ma le 5,500 faleoloa ma le 3,400 faʻaaliga.O tagata fa'atau e o mai i le afe ma le to'atele o tagata mai fafo.

China international trade fair 20212

O nei fa'aaliga e tele sona aafiaga i tagata ma le atina'eina o le atunu'u.Ua vave ona lauiloa i latou i le faatupulaia o le tamaoaiga o le atunuu ma le alualu i luma o tekinolosi.E fiaselau le aufaipisinisi mai atunu'u eseese o lo'o auai i nei fa'aaliga e saili avanoa e fa'atau/fa'atau atu ai oloa e mana'omia.

Saina Fefa'ataua'iga Tala'aga

O tala fa'asolopito o fefa'ataua'iga i totonu o le atunu'u e fa'apea e amata mai i le ogatotonu ma le fa'ai'uga o le 1970s.Na maua le lagolago atoatoa mai le malo e ala i faiga faavae a le atunuu.O lenei atina'e sa manatu muamua e fa'atonu le setete.A'o le'i fa'aofiina le faiga fa'avae a le atunu'u, sa fa'ailoa mai e fa'atūina fa'atauga fa'atauga e tolu a Saina e fa'aulu i faiga fa'apolokiki.O le sini o le ofo atu i le atunuu se fefaʻatauaʻiga lelei faʻapea foi ma le faʻaosofia e faia ni mea sili atu.I le taimi lea, na faʻatūina nofoaga tutotonu laiti e ufiufi ai se avanoa faʻaaliga i totonu e tusa ma le 10,000 sq. m.faʻavae i luga o fausaga Rusia ma faʻamatalaga.O nofoaga autu na faʻatuina i totonu o taulaga o Beijing ma Shanghai faʻatasi ai ma isi mea teteleaai Saina.

China international trade fair 2021 3

Guangzhoue oo atu i le 1956 ua mafai ona faamautuina o ia lava o se nofoaga lauiloa e fai ai le Export Commodities Trade Fair po o Canton Fair.I le taimi nei, ua taʻua o Saina Import & Export Fair.I lalo o Deng Xiaoping, i le vaitau o le 1980, na faʻaalia ai e le atunuʻu lana faiga faʻavae amata, ma faʻatagaina ai le faʻalauteleina o pisinisi fefaʻatauaʻiga a Saina.I le taimi lea, e tele fa'asalalauga fefa'ataua'iga sa fa'atasia fa'atasi ma le lagolago a le au fa'atonu e sau mai Amerika po'o Hong Kong.Ae o le lapopoa sa i ai pea i le pulega a le malo.E tele kamupani mai fafo na auai i ia mea na tutupu, ma saofagā i lona manuia.O le latou fa'amoemoe autu e auai i fa'aaliga o le fa'alauiloaina lea o latou ituaiga oloa i le fa'atupulaia o maketi a Saina.I le amataga o le 1990s, o faiga faavae a Jiang Zemin na fesoasoani i le atinaʻeina o le fausiaina o nofoaga fou o tauaofiaga ma fefaʻatauaʻiga, ae o se fua tele.E o'o mai i le taimi nei, o nofoaga autu o fefa'ataua'iga sa fa'atapula'a lava i sone fa'apitoa tau tamaoaiga i le gataifale.O le taulaga o Shanghai i lena taimi sa manatu o se nofoaga taua tele i Saina e faia ai fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga.Ae ui i lea, o Guangzhou ma Hong Kong na lipotia mai na pulea muamua nofoaga o fefaʻatauaʻiga.E mafai ona latou faʻafesoʻotaʻi tagata gaosi Saina ma tagata faʻatau oloa mai fafo.E leʻi umi, ae maua ai le taʻutaʻua tele o gaoioiga talafeagai i isi aai e pei o Beijing ma Shanghai.

China international trade fair 20214

I aso nei, e tusa ma le afa o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga o loʻo faia i Saina o loʻo faʻatulagaina faʻalapotopotoga faʻapisinisi.E faia e le setete le kuata ae o le isi vaega e faia e ala i pisinisi faʻatasi o loʻo faia ma faʻalapotopotoga mai fafo.Ae ui i lea, e foliga mai o loʻo tumau pea le malosi o le setete i le puleaina o faʻaaliga.Faatasi ai ma le oʻo mai o mea fou faʻapea foʻi ma le faʻalauteleina o faʻaaliga ma nofoaga autu, na tutupu aʻe ai le tele o aʻoaʻoga tetele e faia faʻasalalauga fefaʻatauaʻiga i le 2000s.E tusa ai ma nofoaga autu o tauaofiaga e aofia ai le 50,000+ sq. m., na siitia i fuainumera mai le na o le fa i le va o le 2009 & 2011 i le tusa ma le 31 i le 38. E le gata i lea, i totonu o nei nofoaga, o le aofaʻi o avanoa faʻaaliga ua fai mai ua faʻateleina. e tusa ma le 38.2% i le 3.4 miliona sikuea mita.mai le 2.5 miliona sikuea mita.Ae ui i lea, o le pito sili ona tele i totonu o fale, sa nofoia e Shanghai ma Guangzhou.O lenei vaitau na vaaia ai le atina'eina o avanoa fou o fefa'ataua'iga.

Fa'aaliga fefa'ataua'iga a Saina 2021 ua fa'aleaogaina ona o le fa'ama'i COVID-19

E pei o tausaga uma, o fefa'ataua'iga na fa'atulaga i le 2021. Peita'i, o le fa'ama'i o le Covid-19 i le atunu'u ma le lalolagi atoa ua fa'amalosia ai le fa'aleaogaina o le tele o fa'aaliga fefa'ataua'iga a Saina, mea tutupu, tatala & fa'aaliga.O le taua tele o lenei siama i le lalolagi atoa ua fai mai ua afaina ai le feoai solo ma femalagaaiga i Saina.O le faia e le atunuu o le faasaina o femalagaaiga ua iu ai i le tele o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga a Saina ma faʻaaliga mamanu e tolopo i se aso mulimuli ane ma mulimuli ane faʻamalo a latou mea na tutupu ona o le fefe i lenei faʻamaʻi mataʻutia.O fa'ai'uga e fa'aleaogaina na fa'avae i luga o fautuaga a le malo o Saina ma le pulega a le malo.Sa fa'apea fo'i ona fa'atalanoaina le 'au fa'alotoifale, nofoaga ma pa'aga fa'atatau.Na faia lenei mea ma le manatua o le 'au ma le saogalemu o tagata fa'atau.

China international trade fair 2021 5

Taimi meli: Nov-08-2021